Training & Coaching

Sales training & business coaching om jou optimaal te laten groeien.

Bereken jouw groei in omzet

Sales is business 

Klein verschil, groot resultaat.

Wij helpen je aan de juiste skills en handvaten voor meer zelfvertrouwen door je te voorzien van de juiste inzichten. Elke training of coachingstraject is op maat. Maar de basis blijft altijd hetzelfde, namelijk: “permanent succes is vertrouwen”.

Training en coaching op jou en je business gericht

We zetten ons in, als jouw partner en voor jouw groeidoelstelling. Het startpunt is het duidelijk stellen van het einddoel. Vanuit hier gaan we onderzoeken en analyseren hoe we jouw groeidoelstelling gaan behalen. Dit verwerken we in een trainingstraject. Deze training is altijd op maat en kan zich op één aspect richten zoals closen van deals of juist een hele salesfunnel met strategie, waarbij we hele gesprekken en scripts gaan uitwerken. Dit is afhankelijk van jouw doelgroep, doelstelling en propositie.

Naast bedrijfstraining bieden we ook: 

Sales training

Hoe volg je leads op? Hoe bouw je aan een langdurige relatie? Hoe bouw je een verkoopgesprek op? Hoe close je deals? Hoe maak je goede afspraken? 

businesscoach

Marketing training

Beter worden en het begrijpen hoe marketing werkt? Wij leren je graag hoe online marketing zoals Social media, SEO & SEA voor je kan werken.

marketing training

Business coach

Een bedrijf runnen gaat niet over rozen en hoe lekker is het als iemand objectief met je meedenkt, die weet hoe een bedrijf laat groeien en je sparringpartner is?

sales training

Coach voor leiders

Een leider zijn is alles behalve makkelijk. Hoe zorg je ervoor dat je team doet wat jij voor ogen hebt en hoe maak je jezelf beter in je vak als leider en manager?

coaching leiders

Koude acquisitie training?

Don’t wish it were easier, wish you were better

Om jezelf of je team te ontwikkelen, is een frisse wind en iemand met andere inzichten net degene die voor nieuwe motivatie, nieuwe structuur, nieuwe verkooptechnieken zorgt. Want wees je ervan bewust dat stilstand achteruitgang is. Vaak zie je bij sales professionals dat ze heer en meester zijn uit te leggen dat het niet aan hun ligt, maar aan de leads of andere zaken. Met een training zorgen we voor nieuwe inzichten en werken o.a. met rollenspellen, want succes komt altijd van binnenuit. Het ontwikkelen van jezelf zorgt voor; meer motivatie, plezier en omzet. “kleine verandering, een groot verschil.”

Business en ondernemers trainingen en coachingstrajecten zijn er om op te schalen. Opschalen in je kwaliteiten, omzet, diensten/producten en plezier. Wij denken wekelijks met je mee en werken via slimme modules om van jou als ondernemer en van jouw onderneming een succes te maken. 

 

Meer leads en omzet

Succes komt van binnenuit

Sales en business is mensenwerk. Hoe ga je om met mensen, hoe overtuig je mensen en hoe begrijp je mensen? Deze kennis is wat jou en je business laat groeien.

Bedrijfstraining

Een bedrijfstraining zorgt voor nieuwe inzichten, structuur en een duidelijke visie. Vaak denken we bij bedrijfstrainingen ook mee met het optimaliseren van je bedrijf. Hoe verstevig je je marktpositie, hoe val je meer op en hoe zorg je voor betere marges.

Een business training richt zich op je bedrijf en je team. Motivatie, loyaliteit, waardering en duidelijkheid is wat nodig is om gezamenlijk erin te geloven. Dit geloof en het bijbehorende gevoel is wat we naar bovenhalen, succes komt dan vanzelf.

Teamtraining

 Teambuilding en teamtraining kennen hetzelfde doel. Het verschil is dat teambuilding d.m.v. uitjes zorgt een vriendschapsgevoel binnen je team waardoor een soort gunfactor creëert naar elkaar. Niet geheel onbelangrijk, maar wanneer je wilt groeien moet je zorgen voor een teamtraining. 

Onze metafoor is dat teambuilding een vriendenvoetbalteam is, en teamtraining het eerste elftal dat wil winnen. Wij zijn winnaars en succes moet je vieren! Hiervoor moet je dezelfde visie hebben en weten hoe je die als team door samen te werken gaat behalen. Dit is waarin wij faciliteren. 

Ondernemers training 

Als (startende)ondernemer heb je keuzevrijheid en doe je het graag zelf. Dit is wat ons betreft ook het mooie aan het ondernemerschap. En wat we vaak zien is dat ondernemers er niet bij stil staan dat een ondernemerstraining ze zakelijk enorm op weg kan helpen. Het is niet raar, maar juist slim om dit te doen zodat je weet hoe je kan zorgen voor een vliegende start of juist het opschalen van je business. Een zakelijke training gericht op ondernemerschap geeft je de juiste inzichten en handvaten om te bouwen aan je business en groeidoelstelling.

Grow business from your strength

Wanneer we starten

  • In kaart brengen huidige situatie
  • Op maat gemaakte training
  • Inzichten op persoonlijk vlak
  • Inzichten in business kansen
  • Omgaan met sales technieken
  • Closen van deals
  • Voeren van verkoopgesprekken
  • Weten hoe je afspraken maakt

Zakelijke training

Een zakelijke training is ervoor om ondernemingen te laten groeien. Optimaal Groeien kijkt niet naar een team of een manager. Maar kijkt nar het totaalplaatje om de zaak te laten groeien. Dit brengen we terug naar het team en de managers zodat ze voorzien worden van inzichten en handvaten dat de onderneming laat groeien.

Wat onze klanten zeggen:

“Goede ervaring met dit bedrijf, zeer serieus en denken met je mee. Investeren in je om je goed te begrijpen. Ga zo door!”

Peter de Graaf

Eigenaar, Phil & Flo

“Top bedrijf, zeer behulpzaam! Absoluut een meerwaarde voor je organisatie”

Jan Zuijdwegt

Eigenaar, Fix Personeelsdiensten

Samen groeien in omzet

“Dat brengt je verder”
Wil je écht groeien en werken met een partij die hardop met je meedenkt, nee durft te zeggen, transparant is, open en eerlijk communiceert, maar bovenal weet hoe je je business moet laten groeien? Dan zijn wij jouw partner want Optimaal Groeien doe je samen.