Technische optimalisatie

Techniek is de basis van een goed scorende website. Snelheid, veiligheid, privacy, robots et cetera moeten goed ingesteld zijn en goed werken.

Gratis websitescan

Techniek is de basis

Een technisch goede website werkt optimaal voor je bezoekers. Zo zal deze snel en veilig werken dat leidt tot meer conversies.

Benieuwd naar je technische score?

Je score wordt op vele vlakken beoordeeld en dient als basis van een goede website. Hoe is de structuur en opbouw van je website? Hoe is je linkprofiel opgebouwd? Hoe snel is je website en op welke manier houdt je rekening met de privacy van je bezoekers? Wij kunnen je website scannen om dit helder te krijgen. Maar bovenal kunnen wij een technische optimalisatie uitvoeren.

 

Campagnes

%

Groei in traffic

%

Omzetgroei

Goede techniek

Door de juiste technieken op je website te hebben zal dit leiden tot een betere customer journey. Hierdoor wordt je website niet alleen maar beter maar levert deze ook meer rendement op. Daarbij zal een goed scorende website hoger komen in de ranking van Google.

 

Let’s Do Something Better Together!

Wij optimaliseren, verbeteren en onderhouden de technische aspecten van je website. Ofwel, de basis. 

Onze werkwijze

1. Intakegesprek

Tijdens het intakegesprek wordt er besproken welke groeidoelstelling er is en hoe een technische optimalisatie daarin gaat bijdragen. Zoekwoordanalyse en concurrentieanalyse zullen we uitvoeren.

2. Schrijven plan van aanpak

Vervolgens hebben we besloten op welke technische aspecten we gaan focussen om vervolgens een plan van aanpak te schrijven zodat er een duidelijke en gezamenlijke visie komt.

3. Delen van actielijst

Om doelstellingen te behalen houden we bij welke stappen er gezet moeten worden. Dit doen we in een actielijst en zullen deze met je delen om er gezamenlijk in te werken en zodat je altijd kan zien wat we doen en gedaan hebben.

4. Wekelijkse evaluatie

Wekelijks plannen we een korte call in om de vorderingen te bespreken. Korte lijnen en open communicatie is waarin we geloven dat enkel werkt als je samen bouwt aan de relatie en doelstelling. 

Wat onze klanten zeggen:

Goede ervaring met dit bedrijf, zeer serieus en denken met je mee. Investeren in je om je goed te begrijpen. Ga zo door!

Peter de Graaf

Eigenaar, Phil & Flo

Stefan en zijn team zetten zich met veel plezier en professionaliteit in voor jouw bedrijf om leads om te zetten tot daadwerkelijke opdrachtgevers. Zelfs in het weekend hebben zij zich ingezet om potentiële klanten te contacteren voor een mogelijke samenwerking. Dit doen zij geheel vanuit jouw bedrijf haar naam, zeer zeker een aanwinst om je bedrijf te laten groeien.

Henk Rensenbrink

Eigenaar, Young Security

Optimaal Groeien heeft ons geholpen om leads te genereren. Dit doen ze professioneel en toegewijd, dus ik ben zeer tevreden over deze leuke organisatie.

Lex Schriever

Eigenaar, Kennis & Kunde

Let's Work Together!

“Dat brengt je verder”

Wil je écht groeien en werken met een partij die hardop met je meedenkt, nee durft te zeggen, transparant is, open en eerlijk communiceert, maar bovenal weet hoe je je business moet laten groeien? Dan zijn wij jouw partner want Optimaal Groeien doe je samen