Team

Het team van Optimaal Groeien

Nick Haarbrink

Nick Haarbrink

Sales expert

Nick is een natuurtalent met een hoog empathisch vermogen om zo de juiste ondersteuning te bieden aan sales campagnes. Mensen begrijpen en denken in oplossingen is wat Nick tevens heeft geleerd als organisatiemanager, het inplannen van afspraken in combinatie met nationale en internationale sales ervaring.

Mohammed El Badoui

Mohammed El Badoui

Marketing en sales expert

Mohammed heeft al veel ervaring in de online marketing en sales opgedaan. Zo heeft hij verschillende bedrijven geholpen aan online successen en weet exact hoe hij verkoopgesprekken moet voeren, leads moet genereren en omzet verhoogt. Mohammed helpt jou dan ook optimaal groeien.

Jory Nibbeling

Jory Nibbeling

Online marketing specialist

Jory is na zijn opleiding marketing en communicatie aan de slag gegaan voor meerdere bedrijven als SEO, SEA en content marketeer. Bij Optimaal Groeien zorgt Jory met veel nuchterheid in combinatie met de juiste kennis voor jouw online succes.

Stefan Kelderman

Stefan Kelderman

Eigenaar

Als eigenaar van Optimaal Groeien helpt Stefan ondernemers en ondernemingen aan meer omzet. Dit door het bieden van de juiste ondersteuning. Vooraf weten wat de mogelijkheden zijn en wat ervoor gedaan moet worden? Dat weet hij perfect te vertellen.

Cynthia Kelderman

Cynthia Kelderman

Administratie en planning

Cynthia is meer dan alleen verantwoordelijk voor de administratie en planning. Ze is een duizendpoot met veel ervaring, ook in marketing en sales en een echte toegevoegde waarde voor Optimaal Groeien.

Wat klanten over ons zeggen

Optimaal groeien doe je samen. En die belofte komt Stefan met zijn team na. Met concrete doelen en eerlijke verwachtingen wordt er aan je website gesleuteld waarbij er na een maand al verbeteringen te zien zijn. Niet alleen het resultaat is prettig, ook de manier waarop er wordt samengewerkt. Aanbevelenswaardig!

Harry Derksen

Marketing manager, Uitzendbureau Salland

“Top bedrijf, zeer behulpzaam! Absoluut een meerwaarde voor je organisatie”

Jan Zuijdwegt

Eigenaar, Fix Personeelsdiensten

Stefan en zijn team zetten zich met veel plezier en professionaliteit in voor jouw bedrijf om leads om te zetten tot daadwerkelijke opdrachtgevers. Zelfs in het weekend hebben zij zich ingezet om potentiële klanten te contacteren voor een mogelijke samenwerking. Dit doen zij geheel vanuit jouw bedrijf haar naam, zeer zeker een aanwinst om je bedrijf te laten groeien.

Henk Rensenbrink

Eigenaar, Young Security

Goede ervaring met dit bedrijf, zeer serieus en denken met je mee. Investeren in je om je goed te begrijpen. Ga zo door!

Peter de Graaf

Eigenaar, Phil & Flo

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Let's Work Together!

“Dat brengt je verder”

Wil je écht groeien en werken met een partij die hardop met je meedenkt, nee durft te zeggen, transparant is, open en eerlijk communiceert, maar bovenal weet hoe je je business moet laten groeien? Dan zijn wij jouw partner want Optimaal Groeien doe je samen