SEO zorgt ervoor dat jouw klanten je vinden

Zorg ervoor dat je Hoog in Google vindbaar bent, want op Google zoekt niemand verder dan zijn neus lang is.

SEO check aanvragen

Zoekmachine optimalisatie SEO

Wanneer jouw website het best wordt beoordeeld ten opzichte van je concurrenten, sta je bovenaan in Google. Dit spelletje weten wij optimaal te spelen. We geven je vooraf een duidelijk beeld van de mogelijkheden. Dit gebeurt altijd aan de hand van website, concurrentie en zoekwoord analyses. Dit is bij Optimaal Groeien altijd vrijblijvend. Wanneer we het over SEO hebben, dan hebben we het over hoe Google jouw website beoordeeld. Dit doen ze aan de hand van content, techniek, conversie en autorisatie.

 

Jouw SEO strategie op maat

We zetten ons in, als jouw partner en voor jouw groeidoelstelling. Het startpunt is het duidelijk stellen van het einddoel. Vanuit hier gaan we onderzoeken en analyseren hoe we jouw groeidoelstelling gaan behalen. Dit verwerken we in een plan van aanpak zodat we precies weten welke route we samen gaan bewandelen. Deze groeistrategie is altijd op maat en kan zich op één dienst richten zoals SEO of juist een combinatie met SEA. Dit is afhankelijk van jouw doelgroep, doelstelling en propositie.

Technische optimalisatie

Veilig, snelheid, werkt alles goed? De basis van je website is de techniek achter je website.

Content marketing

Hoe relevant is de inhoud/tekst van jouw website op de zoekwoorden waarop je vindbaar wil zijn?

Conversie optimalisatie

Wat haal je voor resultaten uit je website? Met call to actions verhoog je je rendement en wordt je relevant.

Autorisatie - Linkbuilding

Wat is de waarde van je website? Hoe autoritair is deze en wat is jouw linkwaarde? Dit bepaalt je posities.

Zeker weten wat voor jou met SEO haalbaar is?

Ieder zijn vak en zo hebben wij de onze. Het spel spelen op Google is als je weet hoe het moet, niet heel moeilijk. Door goed te analyseren wat concurrenten doen ten opzichte van jou weet je exact wat nodig is om je online doelstelling te behalen.

 

Campagnes

%

Groei in traffic

%

Omzetgroei

Hoog in Google komen

Met zoekmachine optimalisatie (SEO) zorg je dat je website steeds beter vindbaar wordt op de voor jou belangrijkste zoekwoorden. De bezoekers die je daarmee gaat genereren kosten geen geld waardoor SEO op de lange termijn zeer interessant is om op deze manier op te schalen met je business. Je bent namelijk online vindbaar voor de doelgroep die jou zoekt. Met een goede SEO campagne ontvang je warme leads waardoor SEO vaak mee wordt genomen in groeistrategieën.  

SEO uitbesteden

Zoekmachines optimalisatie uitbesteden aan experts en liefhebbers van online marketing. Om dit leuk te vinden moet je toch een beetje gek zijn. Realiseren van links, schrijven van goede SEO content, conversies meten en verbeteren plus technische optimalisaties uitvoeren… wij houden ervan.

En vooral omdat SEO (zoekmachine optimalisatie) je laat groeien. En dit is precies waar wij goed in zijn.

SEO bureau

Optimaal Groeien is jouw SEO bureau. Zo weten we het “spelletje” goed te spelen en aan jou uit te leggen. Nieuwsgierig naar hoe jouw website het doet ten opzichte van je concurrenten en wil je weten wat jouw online kansen zijn? Vraag dan een gratis SEO check aan.

Wij als zoekmachine marketing experts bieden duidelijkheid in een onduidelijke dienst. We weten je namelijk te vertellen wat nodig is voor welk doel.

SEO optimalisatie

SEO is een onderdeel van een groeidoelstelling. Deze zetten we in voor de langetermijnvisie dat zorgt voor meer rendement. Zorg direct voor een goede start met een SEO optimalisatie van jouw website. Daarbij is het optimaliseren van jouw website niet alleen voor SEO (zoekmachine optimalisatie) interessant. Maar ook voor SEA (Google Ads) en andere kanalen dat zorgt voor websitebezoekers. Een goede website converteert namelijk.

Onze werkwijze

1. Intakegesprek

Tijdens het intakegesprek wordt er besproken welke groeidoelstelling er is en hoe SEO daarin gaat bijdragen. Zoekwoordanalyse en concurrentieanalyse zullen we hier o.a. voor gaan uitvoeren.

2. Schrijven plan van aanpak

Vervolgens hebben we besloten op welke zoekwoorden we gaan focussen om vervolgens een plan van aanpak te schrijven zodat er een duidelijke en gezamenlijke visie komt.

3. Delen van actielijst

Om doelstellingen te behalen houden we bij welke stappen er gezet moeten worden. Dit doen we in een actielijst en zullen deze met je delen om er gezamenlijk in te werken en zodat je altijd kan zien wat we doen en gedaan hebben.

4. Wekelijkse evaluatie

Wekelijks plannen we een korte call in om de vorderingen te bespreken. Korte lijnen en open communicatie is waarin we geloven dat enkel werkt als je samen bouwt aan de relatie en doelstelling.

Wat onze klanten zeggen:

 

Goede ervaring met dit bedrijf, zeer serieus en denken met je mee. Investeren in je om je goed te begrijpen. Ga zo door!

Peter de Graaf

Eigenaar, Phil & Flo

Stefan en zijn team zetten zich met veel plezier en professionaliteit in voor jouw bedrijf om leads om te zetten tot daadwerkelijke opdrachtgevers. Zelfs in het weekend hebben zij zich ingezet om potentiële klanten te contacteren voor een mogelijke samenwerking. Dit doen zij geheel vanuit jouw bedrijf haar naam, zeer zeker een aanwinst om je bedrijf te laten groeien.

Henk Rensenbrink

Eigenaar, Young Security

Optimaal Groeien heeft ons geholpen om leads te genereren. Dit doen ze professioneel en toegewijd, dus ik ben zeer tevreden over deze leuke organisatie.

Lex Schriever

Eigenaar, Kennis & Kunde

Samen groeien in omzet

“Dat brengt je verder”
Wil je écht groeien en werken met een partij die hardop met je meedenkt, nee durft te zeggen, transparant is, open en eerlijk communiceert, maar bovenal weet hoe je je business moet laten groeien? Dan zijn wij jouw partner want Optimaal Groeien doe je samen.