Google adverteren

Google advertentie experts vind je bij Optimaal Groeien. Want adverteren moet rendabel zijn toch? Hier zorgen wij voor!

Websitescan

Jouw SEA strategie op maat

We zetten ons in, als jouw partner en voor jouw groeidoelstelling. Het startpunt is het duidelijk stellen van het einddoel. Vanuit hier gaan we onderzoeken en analyseren hoe we jouw groeidoelstelling gaan behalen. Dit verwerken we in een plan van aanpak zodat we precies weten welke route we samen gaan bewandelen. Deze groeistrategie is altijd op maat en kan zich op één dienst richten zoals SEA of juist in combinatie met SEO. Dit is afhankelijk van jouw doelgroep, doelstelling en propositie. 

Google Ads SEA

Wil je snel en slim scoren op Google? Dan is Google Ads het ideale middel om snel te scoren. Dit kan je inzetten om de tijd om met SEO goed te staan te overbruggen of juist wanneer de concurrentiestrijd online erg hoog is, bij producten/diensten die nu hot zijn of gewoon altijd! Want SEA is adverteren op de grootste zoekmachine ter wereld waarop jij jouw doelgroep kunt bereiken. 

display ads

Display advertising

Foto’s zeggen meer dan 1000 woorden en dit is precies wat display marketing voor jou kan betekenen door visueel jouw doelgroep te bereiken.

remarketing

Remarketing

Het opnieuw benaderen van je bezoeker die niet overging tot aankoop of aanvraag, kan ze op een ander moment over de streep trekken.

Shopping

Google Shopping biedt de perfecte gelegenheid om producten online te stallen in de showroom van Google, waardoor je extra gaat verkopen.

Vindbaar zijn op Google

Google Ads heeft vele voordelen zoals het snel vindbaar zijn, ongelimiteerde zoekwoorden, retargeten van je bezoekers, calltracking, shopping en het meten van je resultaten waardoor Google Ads bijna altijd rendabel is.

 

Campagnes

%

Groei in traffic

%

Omzetgroei

Conversies binnenhalen

Een Google Ads campagne wordt beoordeeld op zijn relevantie. Hoe relevanter jouw campagne is, hoe minder je voor je bezoekers gaat betalen (cpc verlaging). Dit lukt alleen als je conversies optimaal zijn en hiervoor heb je een goede campagne nodig. Maar ook een goede website. Het één kan niet zonder hét ander. Hierom optimaliseren we standaard ook je website wanneer we met Google Ads aan de slag gaan.

 

Adverteren op Google

Door te adverteren op Google ben je direct online vindbaar.
Dit zet je bijvoorbeeld in om snel te scoren, maar ook wanneer je de concurrentiestrijd hoog is. Op bepaalde zoekwoorden is SEA het middel om in te zetten wanneer je met je business wilt groeien.

Google Ads bied ontzettend veel mogelijkheden en wanneer je het goed doet is het altijd rendabel, ook bij hoge clickprijzen. Anders zou niemand meer adverteren.

 

SEA uitbesteden

Een goede Google Ads campagne zorgt voor meer omzet. Wanneer je je SEA uitbesteed of wanneer je SEA wilt inzetten, doe dit dan direct goed.

Wij gaan aan de slag om jouw bedrijf online te laten scoren met een Google Ads campagne. Dit doen we aan de hand van jouw doelstelling, concurrenten en een zoekwoordanalyse. Daarbij, een goede Ads campagne kan niet zonder een goede website en vice versa. Wanneer je SEA uitbesteed, optimaliseren we ook jouw website.

Let’s Do Something Better Together!

SEA is een onderdeel van een groeidoelstelling. Deze zetten we in om snel omzet te verhogen of genereren.

Onze werkwijze

1. Intakegesprek

Tijdens het intakegesprek wordt er besproken welke groeidoelstelling er is en hoe SEA daarin gaat bijdragen. Zoekwoordanalyse en concurrentieanalyse zullen we hier o.a voor gaan uitvoeren.

2. Schrijven plan van aanpak

Vervolgens hebben we besloten op welke zoekwoorden we gaan focussen om vervolgens een plan van aanpak te schrijven zodat er een duidelijke en gezamenlijke visie komt.

3. Delen van actielijst

Om doelstellingen te behalen houden we bij welke stappen er gezet moeten worden. Dit doen we in een actielijst en zullen deze met je delen om er gezamenlijk in te werken en zodat je altijd kan zien wat we doen en gedaan hebben.

4. Wekelijkse evaluatie

Wekelijks plannen we een korte call in om de vorderingen te bespreken. Korte lijnen en open communicatie is waarin we geloven dat enkel werkt als je samen bouwt aan de relatie en doelstelling.

Wat onze klanten zeggen:

Goede ervaring met dit bedrijf, zeer serieus en denken met je mee. Investeren in je om je goed te begrijpen. Ga zo door!

Peter de Graaf

Eigenaar, Phil & Flo

Stefan en zijn team zetten zich met veel plezier en professionaliteit in voor jouw bedrijf om leads om te zetten tot daadwerkelijke opdrachtgevers. Zelfs in het weekend hebben zij zich ingezet om potentiële klanten te contacteren voor een mogelijke samenwerking. Dit doen zij geheel vanuit jouw bedrijf haar naam, zeer zeker een aanwinst om je bedrijf te laten groeien.

Henk Rensenbrink

Eigenaar, Young Security

Optimaal Groeien heeft ons geholpen om leads te genereren. Dit doen ze professioneel en toegewijd, dus ik ben zeer tevreden over deze leuke organisatie.

Lex Schriever

Eigenaar, Kennis & Kunde

Samen groeien in omzet

“Dat brengt je verder”
Wil je écht groeien en werken met een partij die hardop met je meedenkt, nee durft te zeggen, transparant is, open en eerlijk communiceert, maar bovenal weet hoe je je business moet laten groeien? Dan zijn wij jouw partner want Optimaal Groeien doe je samen.