Sales strategie

Met de juiste sales ondersteuning is alles mogelijk

Bereken jouw groei in omzet

Sales & business smart

Slim bezig zijn met groeistrategieën houdt in dat je sales & business smart bezig bent. Sales is een vak waar je met slim werken het meeste rendement behaalt. Wij als jouw salespartner weten heel goed wat leidt tot het behalen van jouw omzet doelstelling. Met slimme middelen, kanalen en de juiste werkwijze boeken we enorme successen, en worden we naast jouw salespartner ook jouw grootste vriend omdat we zorgen dat jij optimaal gaat groeien.

Sales strategie op maat

We zetten ons in als jouw partner en voor jouw groeidoelstelling. Het startpunt is het duidelijk stellen van het einddoel. Vanuit hier gaan we onderzoeken en analyseren hoe we jouw groeidoelstelling gaan behalen. Dit verwerken we in een plan van aanpak zodat we precies weten welke route we samen gaan bewandelen. Deze groeistrategie is altijd op maat en kan zich op één dienst richten zoals leadgeneratie of juist een combinatie met leadopvolging. Dit is afhankelijk van jouw doelgroep, doelstelling en propositie.

Verkoopondersteuning

Sales ondersteuning

De juiste ondersteuning op gebied van sales levert new business, focus en tijd op

verkoopondersteuning

Acquisitie uitbesteden

Het uitbesteden van je sales funnel aan pro’s laat jou optimaal groeien

acquisitie uitbesteden

Leadgeneratie

We generen leads via meerdere kanalen dat jou en je salesteam een continue stroom aan leads geeft 

leadgeneratie

Sales training

Beter worden in sales, opvolgen van leads, closen van deals, maken van afspraken en het voeren van verkoopgesprekken

sales training

Digitaal leads genereren

Het is in sales vaak een kwestie van “gewoon doen”. Sales mensen hebben vaak trekjes van “luiheid” dat uiteraard heel normaal is. Mensen geven altijd de voorkeur aan de weg van de minste weerstand. Het verschil tussen een salesman en dé salesman, is het verschil tussen een verliezer en winnaar. Het voordeel van werken met ons als jouw salespartner, is dat wij winnaars zijn. Wij doen het wat nodig is voor het gewenste resultaat. Wij helpen jou en je salesteam aan de juiste structuur, voorzetjes en motivatie, omdat “gewoon doen” leidt tot “gewoon new business”. 

 Sales en acquisitie (deels) uitbesteden kent oprecht vele voordelen. Je sales wordt gedaan door profs dat voor jou zorgt dat je meer leads ontvangt, meer focus houdt voor je team, meer omzet binnenhaalt en meer tijd overhoudt. 

 

 

Knallen in sales

Winnaars zijn degene die niet opgeven. Als je maar werkt met de juiste motivatie, juiste houding, juiste structuur en je de juiste handvatten en skills hebt die wij jou kunnen geven. Succes volgt dan vanzelf.

Sales bedrijf

Ben je op zoek naar een sales bedrijf? Dan ben je vaak op zoek naar meer tijd voor andere zaken, expertise en meer omzet. Wij van Optimaal Groeien zorgen hiervoor. Als sales bureau hebben we alles in huis om van jouw bedrijf een succes te maken. Zo bieden we sales ondersteuning, kun je je acquisitie uitbesteden en geven we training en bieden coachingstrajecten aan. 

Sales bureau

Wij weten alles van verkoop. Of het nu gaat om het maken van scripts, schrijven van verkoopgesprekken, opvolgen van leads, leads genereren of het opleiden van sales experts.

Als sales bureau weten we vooral hoe je om moet gaan met mensen. Hoe kom je erachter wat iemand nu echt bedoeld en hoe zorg je voor een win/win situatie. 

Grow online from your strength

Wanneer we starten

  • Stellen we de doelstelling vast
  • Schrijven we een plan van aanpak
  • Zorgen voor naamsbekendheid
  • Genereren van leads
  • Zorgen voor nieuwe en waardevolle klanten
  • Bereiken van doelstelling
  • Uitbreiden
  • Champagne 

Wat onze klanten zeggen:

“Goede ervaring met dit bedrijf, zeer serieus en denken met je mee. Investeren in je om je goed te begrijpen. Ga zo door!”

Peter de Graaf

Eigenaar, Phil & Flo

“Top bedrijf, zeer behulpzaam! Absoluut een meerwaarde voor je organisatie”

Jan Zuijdwegt

Eigenaar, Fix Personeelsdiensten

Samen groeien in omzet

“Dat brengt je verder”
Wil je écht groeien en werken met een partij die hardop met je meedenkt, nee durft te zeggen, transparant is, open en eerlijk communiceert, maar bovenal weet hoe je je business moet laten groeien? Dan zijn wij jouw partner want Optimaal Groeien doe je samen.