Sales training

Wordt heer en meester in het verkrijgen van zelfvertrouwen. Dit is de basis voor het binnenhalen van nieuwe klanten. Mensen kopen geen product of dienst. Ze kopen omdat jij het bent.

Gratis sales-tips

Sales training op maat

Elke training is er één op maat die we met vragenlijsten vooraf goed voorbereiden. Maar, sales blijft sales en daarin zullen we standaard behandelen:

– Hoe creëer je behoefte
– Hoe close je een deal
– Hoe maak je een afspraak
– Hoe voer je een goed verkoopgesprek
– Hoe vang je verkoopsignalen op
– Hoe tackel je een bezwaar
– Hoe zorg je voor meer omzet

Training en coaching op jou en je sales gericht

We zetten ons in, als jouw partner en voor jouw groeidoelstelling. Het startpunt is het duidelijk stellen van het einddoel. Vanuit hier gaan we onderzoeken en analyseren hoe we jouw groeidoelstelling gaan behalen. Dit verwerken we in een trainingstraject. Deze training is altijd op maat en kan zich op één aspect richten zoals closen van deals of juist een hele salesfunnel met strategie waarbij we hele gesprekken en scripts gaan uitwerken. Dit is afhankelijk van jouw doelgroep, doelstelling en propositie.

Groeien met sales

Waarom je een salestraining moeten volgen is niet alleen om meer of beter te gaan verkopen. Het gaat er vooral om dat je als persoon gaat groeien. 

Wie de ondernemer of sales professional is doet er niet toe. Je hebt altijd met sales te maken. Sales is namelijk niet alleen goed kunnen communiceren, maar vooral goed kunnen luisteren. 

Hoe we jou en/of je team gaan trainen? Dat doen we gezamenlijk. We werken o.a. met een vragenlijst vooraf zodat we een goed beeld krijgen van jouw doelstelling en waar de verbeterpunten liggen. 

 

verkooptraining

Sales coach

Jezelf blijven verbeteren kan met een coachingstraject. Hierin spreken we elkaar elke week om bij te houden hoe het proces gaat en hoe je elke week beter wordt.

 

Let’s Do Something Better Together!

Wij optimaliseren, verbeteren en onderhouden jouw sales kwaliteiten.

sales coach

Onze werkwijze

1. Vragenlijst

Je voorziet ons van informatie en de huidige situatie door onze vragenlijst in te vullen. Hiermee treffen wij onze voorbereidingen. 

2. Voorbereidingen

We onderzoeken je markt en concurrenten en weten aan de hand van de aangeleverde informatie hoe we de training moeten insteken. 

3. Training

Op locatie of digitaal geven we de training en zullen we o.a. met interactie gaan werken zoals rollenspel, vragenspel en op zoek gaan naar je zelfvertrouwen. Daarbij laten we altijd op maat gemaakte info achter zoals een script.

4. Coaching

Wekelijks plannen we een korte call in om de vorderingen te bespreken. Korte lijnen en open communicatie is waarin we geloven dat enkel werkt als je samen bouwt aan de relatie en doelstelling.

Groeivisie 

Optimaal groeien lukt door de juiste kanalen met elkaar te verbinden

Let's Work Together!

“Dat brengt je verder”

Wil je écht groeien en werken met een partij die hardop met je meedenkt, nee durft te zeggen, transparant is, open en eerlijk communiceert, maar bovenal weet hoe je je business moet laten groeien? Dan zijn wij jouw partner want Optimaal Groeien doe je samen