Sales ondersteuning

Sales en verkoopondersteuning op elk gewenst niveau is bij Optimaal Groeien mogelijk waardoor je groeit is leads, omzet en tijd.

Bereken jouw groei in omzet

Sales ondersteuning op jou gericht

We zetten ons in, als jouw partner en voor jouw groeidoelstelling. Het startpunt is het duidelijk stellen van het einddoel. Vanuit hier gaan we onderzoeken en analyseren hoe we jouw groeidoelstelling gaan behalen. Dit verwerken we in een plan van aanpak zodat we precies weten welke route we samen gaan bewandelen. Deze groeistrategie is altijd op maat en kan zich op één dienst richten zoals leadgeneratie of juist een combinatie met leadopvolging. Dit is afhankelijk van jouw doelgroep, doelstelling en propositie.

Verkoopondersteuning

Sales is een vak apart. Voor de leken onder ons zullen ze vooral zeggen… “als je maar goed kan lullen”. Dit zijn aannames die voor de niet leken onder ons dodelijk zijn. De essentie van sales is toch echt goed kunnen begrijpen wat iemand nu echt bedoeld… luisteren dus!

Sales (gedeeltelijk) uitbesteden

Sales een wet van getallen? Deels waar. Het is vooral goed weten hoe je met mensen om moet gaan. En omgaan met mensen is je in een ander kunnen verplaatsten, oprecht interesse tonen en een win/win situatie zien te creëren. In sales moet je één ding altijd goed snappen en dat is dat je een oplossing verkoopt. Het enige wat je nodig hebt, is een (groot)probleem.

 

Campagnes

%

Groei in traffic

%

Omzetgroei

B2B Sales uitbesteden

“Zonder sales geen business”

Al heb je nog zo’n goed product of dienst? Als je niet weet hoe je het moet verkopen verdien je er niets aan. Optimaal Groeien is jouw partner en jouw fundament. Wij ondersteunen waar jij dit nodig hebt. Dit kan zijn in een hele funnel zijn of juist aan het begin of eind.

Verkoop uitbesteden

Je verkoop uitbesteden aan profs lukt optimaal wanneer de voorbereidingen top zijn. Verkopen is kunnen overtuigen en in kunnen spelen op emoties. Hiervoor moet de overtuiging van de verkoper zelf ook optimaal zijn. We kijken hierom ook naar jouw product/dienst, je vraagprijs, je onderscheidend vermogen en doen er alles aan om het goed te begrijpen zodat wij erin gaan geloven, waardoor het verkoopproces optimaal verloopt en jij gaat groeien in verkopen en omzet.

sales team

Onze werkwijze

1. Intakegesprek

Tijdens het intakegesprek wordt er besproken welke groeidoelstelling er is en hoe sales ondersteuning daarin gaat bijdragen.

2. Schrijven plan van aanpak

Vervolgens hebben we besloten op welke ondersteuning we gaan focussen om vervolgens een plan van aanpak te schrijven zodat er een duidelijke en gezamenlijke visie komt.

3. Delen van actielijst

Om doelstellingen te behalen houden we bij welke stappen er gezet moeten worden. Dit doen we in een actielijst en zullen deze met je delen om er gezamenlijk in te werken en zodat je altijd kan zien wat we doen en gedaan hebben.

4. Wekelijkse evaluatie

Wekelijks plannen we een korte call in om de vorderingen te bespreken. Korte lijnen en open communicatie is waarin we geloven dat enkel werkt als je samen bouwt aan de relatie en doelstelling. 

Wat onze klanten zeggen:

Goede ervaring met dit bedrijf, zeer serieus en denken met je mee. Investeren in je om je goed te begrijpen. Ga zo door!

Peter de Graaf

Eigenaar, Phil & Flo

Stefan en zijn team zetten zich met veel plezier en professionaliteit in voor jouw bedrijf om leads om te zetten tot daadwerkelijke opdrachtgevers. Zelfs in het weekend hebben zij zich ingezet om potentiële klanten te contacteren voor een mogelijke samenwerking. Dit doen zij geheel vanuit jouw bedrijf haar naam, zeer zeker een aanwinst om je bedrijf te laten groeien.

Henk Rensenbrink

Eigenaar, Young Security

Optimaal Groeien heeft ons geholpen om leads te genereren. Dit doen ze professioneel en toegewijd, dus ik ben zeer tevreden over deze leuke organisatie.

Lex Schriever

Eigenaar, Kennis & Kunde

Samen groeien in omzet

“Dat brengt je verder”
Wil je écht groeien en werken met een partij die hardop met je meedenkt, nee durft te zeggen, transparant is, open en eerlijk communiceert, maar bovenal weet hoe je je business moet laten groeien? Dan zijn wij jouw partner want Optimaal Groeien doe je samen.