Remarketing

Verlaat je bezoeker je website? Dan is je kans nog niet verkeken.

Gratis websitescan

Remarketing 

Het retargeten van je bezoekers die niet overgingen op een aankoop of aanvraag kan je opnieuw bereiken. 

Wanneer benader je iemand opnieuw?

Iemand opnieuw benaderen met een banner moet over nagedacht worden. Het moet niet storend zijn, maar ook moet je niet onzichtbaar blijven. Door hier een juiste strategie op aan te passen zorg je voor een maximaal rendement.

 

Campagnes

%

Groei in traffic

%

Omzetgroei

Re-targeting

Het re-targeten herken je aan websites als buienradar, marktplaats of nu .nl. Hierin zie je banners voorbijkomen wanneer je bepaalde websites hebt bezocht. Dit is exact wat we voor je gaan inzetten om je conversieratio te maximaliseren.

 

.Let’s Do Something Better Together!

Wij optimaliseren, verbeteren en onderhouden je remarketing campagne.

Onze werkwijze

1. Intakegesprek

Tijdens het intakegesprek wordt er besproken welke groeidoelstelling er is en hoe remarketing daarin gaat bijdragen.

2. Schrijven plan van aanpak

Vervolgens hebben we besloten op welke conversies we gaan focussen om vervolgens een plan van aanpak te schrijven zodat er een duidelijke en gezamenlijke visie komt.

3. Delen van actielijst

Om doelstellingen te behalen houden we bij welke stappen er gezet moeten worden. Dit doen we in een actielijst en zullen deze met je delen om er gezamenlijk in te werken en zodat je altijd kan zien wat we doen en gedaan hebben.

4. Wekelijkse evaluatie

Wekelijks plannen we een korte call in om de vorderingen te bespreken. Korte lijnen en open communicatie is waarin we geloven dat enkel werkt als je samen bouwt aan de relatie en doelstelling. 

Wat onze klanten zeggen:

Goede ervaring met dit bedrijf, zeer serieus en denken met je mee. Investeren in je om je goed te begrijpen. Ga zo door!

Peter de Graaf

Eigenaar, Phil & Flo

Stefan en zijn team zetten zich met veel plezier en professionaliteit in voor jouw bedrijf om leads om te zetten tot daadwerkelijke opdrachtgevers. Zelfs in het weekend hebben zij zich ingezet om potentiële klanten te contacteren voor een mogelijke samenwerking. Dit doen zij geheel vanuit jouw bedrijf haar naam, zeer zeker een aanwinst om je bedrijf te laten groeien.

Henk Rensenbrink

Eigenaar, Young Security

Optimaal Groeien heeft ons geholpen om leads te genereren. Dit doen ze professioneel en toegewijd, dus ik ben zeer tevreden over deze leuke organisatie.

Lex Schriever

Eigenaar, Kennis & Kunde

Let's Work Together!

“Dat brengt je verder”

Wil je écht groeien en werken met een partij die hardop met je meedenkt, nee durft te zeggen, transparant is, open en eerlijk communiceert, maar bovenal weet hoe je je business moet laten groeien? Dan zijn wij jouw partner want Optimaal Groeien doe je samen