Referenties

Referenties van Optimaal Groeien van partners die we helpen aan hun groeidoelstelling. 

“Optimaal groeien doe je samen. En die belofte komt Stefan met zijn team na. Met concrete doelen en eerlijke verwachtingen wordt er aan je website gesleuteld waarbij er na een maand al verbeteringen te zien zijn. Niet alleen het resultaat is prettig, ook de manier waarop er wordt samengewerkt. Aanbevelenswaardig!”

Harry Derksen

Marketing manager, Uitzendbureau Salland

“Zeer prettig contact.
Empathisch en stelt je op je gemak.
Als je een leek bent in sales dan ben je bij ‘optimaal groeien’ aan het juiste adres.
Ik leer superveel en word ook met korte lijnen goed begeleid, houdt je proces goed bij en ik kijk elke keer weer uit naar de volgende afspraak.”

Renate van Veen

Eigenaar, Calamitijdelijk

“Optimaal Groeien heeft ervoor gezorgd dat ik mooie afspraken heb kunnen krijgen. Hetgeen wat ze zeggen te doen hebben ze ook meer dan waargemaakt. Zo ondersteunen ze niet alleen in het behalen van meer omzet. Maar denken ook actief mee om het bedrijfsproces en de samenwerking continue te verbeteren!

Kjell Schipper

Eigenaar, ClearStory

“De sales training gevolgd bij Stefan, voor mij de eerste sales training wist niet helemaal wat ik kon verwachten, maar ben aangenaam verrast!”

Robert Snoeck

Eigenaar, All About ICT

“Stefan en zijn team zetten zich met veel plezier en professionaliteit in voor jouw bedrijf om leads om te zetten tot daadwerkelijke opdrachtgevers. Zelfs in het weekend hebben zij zich ingezet om potentiële klanten te contacteren voor een mogelijke samenwerking. Dit doen zij geheel vanuit jouw bedrijf haar naam, zeer zeker een aanwinst om je bedrijf te laten groeien.”

Henk Rensenbrink

Eigenaar, Young Security

“Optimaal Groeien heeft ons geholpen om leads te genereren. Dit doen ze professioneel en toegewijd, dus ik ben zeer tevreden over deze leuke organisatie.”

Lex Schriever

Eigenaar, Kennis & Kunde

“Goede ervaring met dit bedrijf, zeer serieus en denken met je mee. Investeren in je om je goed te begrijpen. Ga zo door!”

Peter de Graaf

Eigenaar, Phil & Flo

“Top bedrijf, zeer behulpzaam! Absoluut een meerwaarde voor je organisatie”

Jan Zuijdwegt

Eigenaar, Fix Personeelsdiensten

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? 

Let’s find out!

Let's Work Together!

“Dat brengt je verder”

Wil je écht groeien en werken met een partij die hardop met je meedenkt, nee durft te zeggen, transparant is, open en eerlijk communiceert, maar bovenal weet hoe je je business moet laten groeien? Dan zijn wij jouw partner want Optimaal Groeien doe je samen