Over ons

Next level
Team optimaal groeien

STEFAN KELDERMAN

Eigenaar

JORY NIBBELING

Online marketing specialist

CYNTHIA KELDERMAN

Administratie

NICK HAARBRINK

Sales manager

MOHAMMED EL BADOUI

Marketing manager

BRIAN BANDEL

Accountmanager

funnel koningen

& CREATIEVE MASTERMINDS

Wil je écht groeien en werken met een partij die hardop met je meedenkt, nee durft te zeggen, transparant is, open en eerlijk communiceert, maar bovenal weet hoe je je business moet laten groeien? Dan zijn wij jouw partner want Optimaal Groeien doe je samen.

Partners waar we trots op zijn

referenties

Synergie*

Cases

Partners

Partners

faq

Marketing en sales hebben altijd hetzelfde doel, je wilt erdoor groeien. Marketing zorgt voor de leads en sales maakt er klanten van. Onze unieke methode zorgt ervoor dat alles op elkaar is afgestemd en naast dat het met elkaar samenwerkt, is er één gezamenlijk doel: écht groeien!

Het hoort er op zijn eerste plaatst gewoon bij als je ondernemer bent. Maar van het ene naar het andere bureau met verschillende adviezen kan je wel eens doen besluiten niets tot weinig te doen. Zonde! Welk groot bedrijf is niet zonder slimme marketing en sales groot geworden?

We hebben jarenlange ervaring in zowel marketing en sales en hebben een methode ontwikkeld dat alles laat samenwerken waarmee je bizar hard gaat groeien met je bedrijf.

Daarnaast zorgen we ervoor dat marketing en sales niet alleen samenkomen, maar ook samenwerken. Aan één doel!

Marketing en sales hebben altijd al het doel om te groeien… ieder op zijn eigen manier… Met ons groei je optimaal samen. 

Onze expertise is B2B (business to business). Maar zelfs voor B2C en e-commerce platformen hebben we dit kunnen uitbreiden door nieuwe strategieën toe te voegen aan een bedrijf. Hierdoor zorgen we voor een bedrijf, naast je bedrijf!

Business, next to your business” 

Dat is voor ons nog maar de vraag. Je moet er namelijk 100% in geloven en zonder jouw input is er minder succes. Heb je twijfels? Optimaal Groeien doe je samen.

Til je bedrijf naar een volgend niveau