Optimaal Groeien

Optimaal Groeien biedt de juiste ondersteuning in het behalen van groeidoelstellingen. 

Bereken jouw groei in omzet

Optimaal Groeien is jouw groeipartner!

Het bieden van de juiste ondersteuning is waar Optimaal Groeien voor staat. Waar andere bureaus bijvoorbeeld vooral hun eigen dienst promoten, kunnen wij precies bieden wat daadwerkelijk leidt tot he behalen van jouw doelstelling. 

 

Zekerheden van Optimaal Groeien:

 

  • Expertise

  • 17 jaar ervaring

  • Doelgericht

  • Leveringsgarantie

  • Duidelijkheidsgarantie

  • Flexibiliteitsgarantie

Groeistrategie om jou en je business(op maat) te laten groeien. 

Marketing

Marketing zetten we voor jou in om online leads te genereren door bijvoorbeeld jou vindbaar te maken op kanalen als Google met SEO & SEA.

Sales

Met sales bieden we de juiste ondersteuning om leads om te zetten tot deals. Ook kun je je acquisitie bij ons neerleggen en genereren we gewoon met acquisitie leads voor je.

Training

Training & coaching voor ondernemers, sales mensen en ondernemingen om jou als persoon en bedrijf te laten groeien. Dit met trainingen en/of coachingstrajecten.

Optimalisatie

People game

Als ondernemer wil je groeien. Hier heb je klanten, omzet en deals voor nodig die je haalt bij mensen. Onze overtuiging is dan ook dat je als ondernemer goed met mensen om moet kunnen gaan en weet hoe je ze kunt beïnvloeden. 

Goede doelen

Optimaal Groeien investeert 5% van de winst in goede doelen.

 

Goede doelen die te maken hebben met:

– Duurzaamheid

– Armoede

– Gezondheid

– Eerlijke kansen

goed doel
Optimaal groeien

Eigenaar

Stefan Kelderman is de eigenaar van Optimaal Groeien en 17 jaar werkzaam in marketing, sales en ondernemerschap. Zijn passie is het laten groeien van mensen binnen organisaties, waardoor organisaties groeien.

Hij is gespecialiseerd in het behalen van doelstellingen via online marketing en sales ondersteuning. Daarnaast heeft hij een passie van het geven van sales trainingen en het coaches van ondernemers om hun bedrijf, team en omzet te laten opschalen.

Verder is hij een echtgenoot, vader en liefhebber van sport.

Hoe ga jij Optimaal Groeien? 

Optimaal Groeien richt zich op de groei van organisaties. Hierin is jouw groeidoelstelling hetgeen dat centraal staat, waarin we ondersteunen met marketing, sales en training.

Ons onderscheidend vermogen is dat jouw groeidoelstelling ons uitgangspositie is. Waar veel (online) marketingbureaus aangeven, dat je bijvoorbeeld met zoekmachine optimalisatie aan de slag moet gaan om zo vindbaar te worden… Onderzoeken wij of die vindbaarheid wel realistisch is en bovenal rendabel.

Hetzelfde geldt voor het sales gedeelte. Wij ondersteunen niet enkel met leadgeneratie en opvolging, maar hebben een brede horizon om te onderzoeken welke strategie past bij jouw doelstelling. Hierin gaan we dus ook niet uit van één dienst, maar onderzoeken welk saleskanaal voor jouw doelstelling gaat werken.

Met trainingen is dit niet anders. Of dit nu salestrainingen of business coaching trajecten zijn, we bieden exact wat jou en je organisatie laat groeien, door dit vooraf te onderzoeken.

Wij geloven enorm in synergie(meeropbrengst uit samenwerken).

Elk succes kent een begin, waarin jouw bezoek op onze website het begin kan zijn van jouw succes. Het is zoiets als willen hardlopen waar je tegenop ziet. Enkel het besluit nemen om je hardloopschoenen aan te trekken is voldoende om de rest in werking te stellen. Nu is het aan jou om de stap te zetten om met ons in contact te komen zodat de rest vanzelf volgt! 

Wat onze klanten zeggen:

“De sales training gevolgd bij Stefan, voor mij de eerste sales training wist niet helemaal wat ik kon verwachten, maar ben aangenaam verrast!”

Robert Snoeck

Eigenaar, All About ICT

“Top bedrijf, zeer behulpzaam! Absoluut een meerwaarde voor je organisatie”

Jan Zuijdwegt

Eigenaar, Fix Personeelsdiensten

Optimaal groeien doe je samen. En die belofte komt Stefan met zijn team na. Met concrete doelen en eerlijke verwachtingen wordt er aan je website gesleuteld waarbij er na een maand al verbeteringen te zien zijn. Niet alleen het resultaat is prettig, ook de manier waarop er wordt samengewerkt. Aanbevelenswaardig!

Harry Derksen

Marketing manager, Uitzendbureau Salland

Stefan en zijn team zetten zich met veel plezier en professionaliteit in voor jouw bedrijf om leads om te zetten tot daadwerkelijke opdrachtgevers. Zelfs in het weekend hebben zij zich ingezet om potentiële klanten te contacteren voor een mogelijke samenwerking. Dit doen zij geheel vanuit jouw bedrijf haar naam, zeer zeker een aanwinst om je bedrijf te laten groeien.

Henk Rensenbrink

Eigenaar, Young Security

Zeer prettig contact.
Empathisch en stelt je op je gemak.
Als je een leek bent in sales dan ben je bij ‘optimaal groeien’ aan het juiste adres.
Ik leer superveel en word ook met korte lijnen goed begeleid, houdt je proces goed bij en ik kijk elke keer weer uit naar de volgende afspraak.

Renate van Veen

Eigenaar, Calamitijdelijk

Goede ervaring met dit bedrijf, zeer serieus en denken met je mee. Investeren in je om je goed te begrijpen. Ga zo door!

Peter de Graaf

Eigenaar, Phil & Flo

Optimaal Groeien heeft ons geholpen om leads te genereren. Dit doen ze professioneel en toegewijd, dus ik ben zeer tevreden over deze leuke organisatie.

Lex Schriever

Eigenaar, Kennis & Kunde

Optimaal Groeien is Google Partner

Google Partner

Bekijk onze partners

Bekijk de referenties

Bekijk de vacatures

Bekijk ons team

Samen groeien in omzet

“Dat brengt je verder”
Wil je écht groeien en werken met een partij die hardop met je meedenkt, nee durft te zeggen, transparant is, open en eerlijk communiceert, maar bovenal weet hoe je je business moet laten groeien? Dan zijn wij jouw partner want Optimaal Groeien doe je samen.