Online Marketing

Ben je er wel zeker van dat wat je doet of wilt gaan doen, leidt tot het behalen van jouw groeidoelstelling?

Websitescan aanvragen

digital marketing

Online marketing ondersteuning

Online marketing is een breed begrip, maar wordt vaak geassocieerd met SEO & SEA. En terecht. Google vindbaarheid is zeer waardevol wanneer je wilt groeien met warme leads.

Online marketing voor jouw groeidoelstelling

Wij zetten ons in om jouw groeidoelstelling te behalen. Online marketing is niet een dienst, maar een middel om dit te bewerkstelligen. De ene keer is dit enkel met  SEO en de andere keer in combinatie met SEA. We onderzoeken en analyseren vooraf hoe we jouw doelstelling gaan behalen. Dit verwerken we in een plan van aanpak zodat we beide weten welke route we gaan bewandelen om jouw groeidoelstelling te behalen.

Digital marketing

SEO

Zoekmachine optimalisatie zorgt ervoor dat je website relevant wordt om organisch getoond te worden op Google.

zoekmachine optimalisatie

SEA

Google Ads(adverteren) biedt enorm veel mogelijkheden en zorgt direct voor verkeer op je website.

SEA

E-commerce

Knallen met je online-store middels slimme strategieën op verschillende platformen zorgt voor een stabiele groei.

Google Shopping

Social media

Branding en social media gaan vaak samen. Nieuw product? Onbekende dienst? Zet social media in.

social media

SEO & SEA

Ga niet half, maar ga er helemaal voor. Maar wanneer je er helemaal voor gaat wil je dit zo goed en slim mogelijk doen. Wij helpen je de juiste koers te varen en gaan gezamenlijk 100% voor jouw doelstelling. “Optimaal Groeien doe je samen”.
Door vooraf goede analyses te maken en een duidelijke strategie op te stellen staat online marketing bijna garant voor succes. Online marketing is een spel die wij slim weten te spelen. Wanneer je weet hoe je moet winnen, gok je niet.

 

Digital marketing training

Het begrijpen of beter worden in online marketing verstevigd de samenwerking waardoor je optimaal groeit.

Online marketing uitbesteden

Online marketing inzetten kan op vele manieren. Voor je naamsbekendheid is social media interessant en zo heb je vele zoekmachines waarop je vindbaar kan zijn. Wij kijken vooral naar Google met diensten als SEO & SEA omdat simpelweg de meeste mensen Googelen. 93% om precies te zijn. 

Het grootste voordeel met online marketing campagnes die zorgen voor meer websitebezoekers vanuit Google, is dat je bezoekers krijgt die op zoek zijn naar jouw dienst/product. Je mag met een juiste marketingstrategie erop vertrouwen dat je warme leads gaat genereren. 

Internet marketing bureau

Optimaal Groeien inschakelen als jouw internet marketing bureau zorgt er niet alleen voor dat je hoger komt in Google, naamsbekendheid krijgt, meer leads, omzet en klanten binnenhaalt. Je werkt vooral met ons samen als je écht wilt groeien en wanneer je dit gezamenlijk wilt doen.

Wanneer je hoopt het bij ons neer te leggen en niets meer te doen? Dan zijn wij niet jouw online marketing bureau. We moeten het gezamenlijk doen, want dat brengt je verder. Daarbij hebben we niet alleen verstand van internet marketing, maar ook van leadgeneratie, closen van deals en natuurlijk van SEO waar we tevens een gratis scan voor aanbieden.

Grow online from your strength

Wanneer we starten

  • In kaart brengen huidige situatie
  • Zoekwoordanalyse
  • Concurrentieanalyse
  • Plan van aanpak
  • Evaluatiegesprekken
  • Behalen doelstelling
  • Champagne 

Online marketing inzetten

Wanneer je op het punt staat om met online marketing te gaan beginnen wil je vooral een goede keuze maken. Dit zal best wel eens lastig kunnen zijn gezien de vele aanbieders. Ons bedrijf richt zich op jouw groeidoelstelling. Dit zal (onbewust) ook jouw reden zijn om te starten met online marketing. Je wilt vindbaar zijn op Google bijvoorbeeld. Maar je wilt vooral vindbaar zijn omdat je meer klanten wilt. Hoe bereik je deze is waar onze expertise ligt. 

Wat onze klanten zeggen:

“Goede ervaring met dit bedrijf, zeer serieus en denken met je mee. Investeren in je om je goed te begrijpen. Ga zo door!”

Peter de Graaf

Eigenaar, Phil & Flo

“Top bedrijf, zeer behulpzaam! Absoluut een meerwaarde voor je organisatie”

Jan Zuijdwegt

Eigenaar, Fix Personeelsdiensten

Samen groeien in omzet

“Dat brengt je verder”
Wil je écht groeien en werken met een partij die hardop met je meedenkt, nee durft te zeggen, transparant is, open en eerlijk communiceert, maar bovenal weet hoe je je business moet laten groeien? Dan zijn wij jouw partner want Optimaal Groeien doe je samen.