Marketing training

Online marketing is weten hoe Google, jou en je concurrenten beoordeelt. Wanneer je dat snapt, kun je het spel spelen.

Bereken jouw groei in omzet

Marketing training op maat

Online marketing is van deze tijd, maar dan al best lang. Online marketing wordt ook alleen maar meer waardoor het begrijpen en snappen van online marketing hoort bij het ondernemerschap. Dit betekent niet dat iedere ondernemer het moet kunnen… maar in iedere organisatie (vinden wij) moet er wel iemand zijn die het snapt. Elke training is er één op maat die we met vragenlijsten vooraf goed voorbereiden. Maar, marketing blijft marketing en daarin zullen we standaard behandelen:

– Hoe werkt SEO
– Hoe werkt SEA
– Hoe werkt Social media
– Hoe genereer je online leads

Training en coaching op jou en je marketing gericht

We zetten ons in, als jouw partner en voor jouw groeidoelstelling. Het startpunt is het duidelijk stellen van het einddoel. Vanuit hier gaan we onderzoeken en analyseren hoe we jouw groeidoelstelling gaan behalen. Dit verwerken we in een trainingstraject. Deze training is altijd op maat en kan zich op één aspect richten zoals SEO of juist een combi met SEA. Dit is afhankelijk van jouw doelgroep, doelstelling en propositie.

Groeien met marketing

Het uitbesteden van marketing is één, maar snappen wat je (deels) hebt uitbesteed zorgt voor een betere groei. Zo weet je waar je het over hebt en kun je precies letten op wat zorgt voor een groei. Zo snap je het niet alleen beter, kun je het niet alleen beter maar wordt onze samenwerking beter om zo te zorgen voor de groei die je voor ogen hebt.

 

SEO

SEO

Zoekmachine optimalisatie(SEO), hoe werkt dat nu eigenlijk? Wij leggen je dit haarfijn uit zodat je het niet alleen snapt, maar ook kunt toepassen. SEO is het kunnen beheersen van techniek, content, conversie en autorisatie. We leggen je dit uit in een vrijblijvende SEO analyse. Vraag deze aan via de SEO check. 

 

Marketing coach

Een marketing coach denkt hardop met je mee en voert analyses uit om jou te vertellen wat je het best kan doen in jouw online marketing campagne. Wekelijks heb je een call met jouw eigen marketing coach en maak je gebruik van zijn kennis, ervaring, tools en meer om van jou een goede online markeer te maken en jouw online marketing campagne naar een hoger niveau te tillen. 

sales coach

Onze werkwijze

1. Vragenlijst

Je voorziet ons van informatie en de huidige situatie door onze vragenlijst in te vullen. Hiermee treffen wij onze voorbereidingen. 

2. Voorbereidingen

We onderzoeken je markt en concurrenten en weten aan de hand van de aangeleverde informatie hoe we de training moeten insteken. 

3. Training

Op locatie of digitaal geven we de training en zullen we o.a. met interactie gaan werken zoals rollenspel, vragenspel en op zoek gaan naar slimme inzichten. 

4. Coaching

Wekelijks plannen we een korte call in om de vorderingen te bespreken. Korte lijnen en open communicatie is waarin we geloven dat enkel werkt als je samen bouwt aan de relatie en doelstelling.

Wat onze klanten zeggen:

“De sales training gevolgd bij Stefan, voor mij de eerste sales training wist niet helemaal wat ik kon verwachten, maar ben aangenaam verrast!”

Robert Snoeck

Eigenaar, All About ICT

“Top bedrijf, zeer behulpzaam! Absoluut een meerwaarde voor je organisatie”

Jan Zuijdwegt

Eigenaar, Fix Personeelsdiensten

Samen groeien in omzet

“Dat brengt je verder”
Wil je écht groeien en werken met een partij die hardop met je meedenkt, nee durft te zeggen, transparant is, open en eerlijk communiceert, maar bovenal weet hoe je je business moet laten groeien? Dan zijn wij jouw partner want Optimaal Groeien doe je samen.