Marketing, sales en training

Wil je met je bedrijf groeien? Dan lukt dit niet met enkel één kanaal. Bij Optimaal Groeien heb je één partij dat zorgt voor jouw zakelijk groeidoelstelling.

Gratis SEO check

Marketing, sales en training

We hebben als marketing, sales en trainingsbureau, alles onder één dak om van jouw bedrijf een succes te maken. Marketing is de manier om je doelgroep laagdrempelig te bereiken en op deze manier online leads te genereren. Dit via kanalen als SEO of SEA.

Met sales zorgen we voor de juiste sales ondersteuning of je kan juist je acquisitie uitbesteden zodat jouw leads op de juiste manier worden gegeneerd en opgevolgd. Leadgeneratie is dan ook een belangrijk onderdeel in jouw groeistrategie.

Daarbij geloven we dat persoonlijke ontwikkeling zorgt voor de juiste groei en motivatie van jouw mensen. Hierdoor groei jij met je bedrijf. Zo geven we o.a. sales training op maat. Maar zijn we ook jouw coach wanneer je ondernemer of manager bent. Als business coach denken we hardop met je mee en zijn we jouw sparringpartner om slim op te schalen met je business.

Groeistrategie 

Groeistrategie om met jouw bedrijf op te schalen lukt wanneer je weet hoe je moet winnen.

Sales ondersteuning

Sales ondersteuning voor de juiste expertise voor het genereren van meer omzet.

Sales training

Sales training door een zwaargewicht, Stefan Kelderman brengt je verder in jouw succes op zakelijk en privégebied.

Online marketing uitbesteden

Online marketing uitbesteden aan een no-nonsense-organisatie die snapt hoe het spelletje gespeeld moet worden.

Business coach

Business coach dat jou als ondernemer next level laat gaan, door hardop met je mee te denken en uitvoerend meewerkt. 

sales coach

Groeistrategie

Groeistrategieën gaan verder dan een idee of marketingplan. Succes komt van binnenuit. Het begint dan ook bij het hebben van een product en/of dienst waarin je onderscheidend bent. Daarnaast moeten alle collega’s dezelfde visie en doelstelling hebben. Pas dan onderzoeken we de markt, mogelijkheden, concurrenten en welke groeidoelstelling mogelijk is. 

Marketing, sales en training hebben één ding gemeen, het laat je groeien! Met slimme groeistrategieën weet je vooraf welke doelstelling behaald gaat worden. 

 

Sales ondersteuning

Sales ondersteuning is een ondersteuning die je verder brengt. Een tandarts zonder assistente verliest klanten, geloofwaardigheid en kan niet de kwaliteit bieden die nodig is. 

Wij zijn jouw sales assistent dat kennis van zaken heeft. We weten wat leidt tot leads, we closen deals, we kunnen leads opvolgen en geven sales trainingen. We ondersteunen weliswaar jou, maar wij zijn de tandarts en jij de assistent;). 

 

groeistrategie
sales ondersteuning

Sales training

Sales training is vooral leren en weten hoe je met mensen om moet gaan. Dit is onze overtuiging. Heel hard roepen waarom ze van je moeten kopen werkt alleen op de markt. Ook al lopen de meeste mensen dan juist hard voorbij;).

Weten hoe je een gesprek en relatie opbouwt, zorgt voor meer omzet en werkplezier. Deze skills leren wij jou aan die je zakelijk, maar ook in de kroeg kunt toepassen ;).

 

Business coach

Business coaching is hetgeen dat jou als ondernemer écht laat groeien. Wat is het Nederlands elftal waard zonder goede coach? Ze kunnen ongetwijfeld nog goed voetballen en ze proberen het vast wel. Maar een goede coach zorgt voor visie, kracht en nieuwe inzichten en technieken. Wanneer je écht wilt groeien als ondernemer? Werk dan met een ondernemerscoach. 

 

sales training

Online marketing uitbesteden

Online marketing uitbesteden voor meer; zichtbaarheid, websitebezoekers, offerte aanvragen, bestellingen, omzet en klanten. Met slimme onderzoeken en analyses weten we exact wat jouw online marketing kansen zijn en hoe je die gaat bereiken. Daarbij weten we vooraf al wet kost aan budget en tijd en wat je ervoor terug krijgt. Online marketing is een spel dat wij slim weten te spelen. Doordat we duidelijkheid geven op voorhand, weet jij welke groeidoelstelling je gaat behalen. 

SEO (zoekmachine optimalisatie)

Door je website te optimaliseren maak je je website relevant voor Google en kom je steeds hoger in de Google ranking. Een goede vindbaarheid zorgt voor de juiste bezoekers. Met SEO betaal je niet voor je bezoekers, alleen voor de weg naar een goede positie.

Lees hier meer

hoog in google

SEA (Google advertising)

Met een Google Ads campagne ben je vrijwel direct vindbaar. Je betaalt echter voor je bezoekers, maar het zijn bezoekers die op zoek zijn naar jou. Anders Googelen ze niet op bepaalde zoekwoorden, waarop jij vindbaar bent. Hoger in Google komen te staan kan dan ook sneller dan je denkt.

Lees hier meer

SEO

SEO Check

SEO check analyseert zowel jouw website als die van je concurrenten. In Google gaat het om relevantie. Hoe relevanter jouw website is, hoe hoger je komt in Google. Wordt jouw website het best beoordeeld ten opzichte van je concurrenten op de voor jou belangrijke zoekwoorden? Dan sta jij bovenaan!

Groei en business tips aanvragen

Gratis SEO check