Leadgeneratie & opvolging

Marketing en sales doen er beide alles aan om leads te genereren. Alleen op verschillende manieren. Wat moet sales zonder marketing en wat is marketing waard zonder sales? Hetzelfde geldt voor leadgeneratie en opvolging. Het één kan niet zonder het ander.

Bereken jouw groei in omzet

B2B sales leads

B2B sales leads moeten leiden tot new business. Maar hoe vergaar je nu goede en bij voorkeur veel goede sales leads? Wij als experts weten dit heel goed. Sterker nog… we doen eigenlijk niets anders. Wil jij meer omzet binnenhalen? Dan zorgen wij voor de juiste leads en afspraken. 

Leadgeneratie en opvolging op maat

We zetten ons in, als jouw partner en voor jouw groeidoelstelling. Het startpunt is het duidelijk stellen van het einddoel. Vanuit hier gaan we onderzoeken en analyseren hoe we jouw groeidoelstelling gaan behalen. De basis is vaak het genereren van goede leads. Maar het allerbelangrijkste bij het genereren van leads, is de opvolging. Dit is precies waarin wij faciliteren. Of wij volgen de leads voor jou op, of we leren jou en je team hoe je dit moet doen.  

 

B2B leadgeneratie

Leadgeneratie is eigenlijk altijd het doel. Vaak onbewust. Maar het hebben van een website, visitekaartjes, LinkedIn profiel, e-mails die je verstuurt. Je wilt er business uit halen. Leads dus! Bij voorkeur goede leads, leads die zorgen dat je nieuwe klanten binnenhaalt. Hierom is het bij B2B leadgeneratie belangrijk om goede voorbereidingen te treffen. Wie is jouw doelgroep? Waar wil je ze mee triggeren? Hoe kom je nader met ze in contact? Wij hebben slimme en digitale manieren om voor jou tot de ideale lead te komen. 

b2b leads

Online leads

Kwaliteit en kwantiteit gaan hand in hand bij het genereren van B2B, sales en online leads. Het bereiken van de juiste doelgroep is dat ook essentieel voor een goede campagne. Optimaal Groeien weet met een score van 100% jouw juiste doelgroep te bereiken zoals juiste branches en functionarissen.

LinkedIn 

LinkedIn is een krachtig kanaal waarmee je veel kunt. Zo kun je connecten, adverteren, personeel werven en dus ook leads genereren. Maar voor alles geldt “als je het maar goed doet”. 

Benieuwd hoe LinkedIn voor jou als leadmagneet kan werken? 

Leadopvolging

Ontvang je al leads, maar heb je door tijd, kennis of motivatie moeite om van de leads een afspraak of deal te maken? Dan ben je niet de enige! Het opvolgen van leads is voor ons als wakker worden na het slapen. We weten exact hoe leads opgevolgd moeten worden om zowel aan kwaliteit als kwantiteit te voldoen. Op deze manier vergooi jij je leads niet en levert jou dit business op door het aan ons over te laten, zodat je gaat groeien in tijd, afspraken en omzet.

sales training

Onze werkwijze

1. Intakegesprek

Tijdens het intakegesprek wordt er besproken welke groeidoelstelling er is en hoe leadgeneratie daarin gaat bijdragen.

2. Schrijven plan van aanpak

Vervolgens hebben we besloten op welke type leads we gaan focussen om een plan van aanpak te schrijven zodat er een duidelijke en gezamenlijke visie komt.

3. Delen van actielijst

Om doelstellingen te behalen houden we bij welke stappen er gezet moeten worden. Dit doen we in een actielijst en zullen deze met je delen om er gezamenlijk in te werken en zodat je altijd kan zien wat we doen en gedaan hebben.

4. Wekelijkse evaluatie

Wekelijks plannen we een korte call in om de vorderingen te bespreken. Korte lijnen en open communicatie is waarin we geloven dat enkel werkt als je samen bouwt aan de relatie en doelstelling. 

Wat onze klanten zeggen:

Goede ervaring met dit bedrijf, zeer serieus en denken met je mee. Investeren in je om je goed te begrijpen. Ga zo door!

Peter de Graaf

Eigenaar, Phil & Flo

Stefan en zijn team zetten zich met veel plezier en professionaliteit in voor jouw bedrijf om leads om te zetten tot daadwerkelijke opdrachtgevers. Zelfs in het weekend hebben zij zich ingezet om potentiële klanten te contacteren voor een mogelijke samenwerking. Dit doen zij geheel vanuit jouw bedrijf haar naam, zeer zeker een aanwinst om je bedrijf te laten groeien.

Henk Rensenbrink

Eigenaar, Young Security

Optimaal Groeien heeft ons geholpen om leads te genereren. Dit doen ze professioneel en toegewijd, dus ik ben zeer tevreden over deze leuke organisatie.

Lex Schriever

Eigenaar, Kennis & Kunde

Samen groeien in omzet

“Dat brengt je verder”
Wil je écht groeien en werken met een partij die hardop met je meedenkt, nee durft te zeggen, transparant is, open en eerlijk communiceert, maar bovenal weet hoe je je business moet laten groeien? Dan zijn wij jouw partner want Optimaal Groeien doe je samen.