Met je producten online scoren

Dat de wereld digitaal is hoeven we niet uit te leggen. Benut je wereldwijde kansen samen met Optimaal Groeien.

Gratis websitescan

Jouw E-commerce strategie op maat

We zetten ons in, als jouw partner en voor jouw groeidoelstelling. Het startpunt is het duidelijk stellen van het einddoel. Vanuit hier gaan we onderzoeken en analyseren hoe we jouw groeidoelstelling gaan behalen. Dit verwerken we in een plan van aanpak zodat we precies weten welke route we samen gaan bewandelen. Deze groeistrategie is altijd op maat en kan zich op één dienst richten zoals Google Shopping of juist een combinatie met jouw CMS systeem. Dit is afhankelijk van jouw doelgroep, doelstelling en propositie. 

 

Bol.com, Amazon en Google Shopping

De wereld ligt aan jouw voeten wanneer je met e-commerce aan de slag gaat om jouw producten te vermarkten. Van winkelstraat naar de hele wereld met slimme strategiën op platformen als Bol.com, Amazon en Google Shopping waarin wij jouw expert en rechterhand zijn.

bol.com

Bol.com wordt bezocht wanneer mensen bewust een aankoop willen doen. Wij zorgen voor de juiste bol.com winkel dat zorgt voor jouw omzet groei in Nederland en België.

amazon

Amazon is het platform om wereldwijd te gaan. Wij hebben hierin de ervaring om jouw omzet wereldwijd te vergroten. Durf te dromen! Wij verwezenlijken. 

shopping

Google Shopping is ondenkbaar wanneer je producten verkoopt. De meeste mensen beginnen via Google hun zoektocht waarin wij jou laten opvallen in de zoekresultaten met jouw producten. 

Van winkelstraat naar de hele wereld.

E-commerce brengt eindeloze voordelen en kansen. Wanneer je dit goed aanpakt, ga je met je online-stores scoren en ga je van winkelstraat naar wereldwijde mogelijkheden. Ook bij platformen als Google Shopping, Amazon en Bol.com heb je te maken met concurrenten en wordt je beoordeeld op reviews, prijzen en kwaliteitsproducten. Wij denken hierover hardop met je mee zodat je weet welke kansen je hebt.

 

Campagnes

%

Groei in traffic

%

Omzetgroei

E-commerce brengt kansen.

Online liggen meer kansen, maar heb je ook meer concurrenten. Door de kansen en concurrenten goed te analyseren weten we precies welke strategie leidt tot de grootste groei.

 

Let’s Do Something Better Together!

E-commerce is een onderdeel van een groeidoelstelling. Deze zetten we in wanneer je online je producten (gaat)verkopen.

Onze werkwijze

1. Intakegesprek

Tijdens het intakegesprek wordt er besproken welke groeidoelstelling er is en hoe E-commerce daarin gaat bijdragen. Zoekwoordanalyse en concurrentieanalyse zullen we hier o.a. voor gaan uitvoeren.

2. Schrijven plan van aanpak

Vervolgens hebben we besloten op welke producten we gaan focussen om vervolgens een plan van aanpak te schrijven zodat er een duidelijke en gezamenlijke visie komt.

3. Delen van actielijst

Om doelstellingen te behalen houden we bij welke stappen er gezet moeten worden. Dit doen we in een actielijst en zullen deze met je delen om er gezamenlijk in te werken en zodat je altijd kan zien wat we doen en gedaan hebben.

4. Wekelijkse evaluatie

Wekelijks plannen we een korte call in om de vorderingen te bespreken. Korte lijnen en open communicatie is waarin we geloven dat enkel werkt als je samen bouwt aan de relatie en doelstelling.

Wat onze klanten zeggen:

Goede ervaring met dit bedrijf, zeer serieus en denken met je mee. Investeren in je om je goed te begrijpen. Ga zo door!

Peter de Graaf

Eigenaar, Phil & Flo

Stefan en zijn team zetten zich met veel plezier en professionaliteit in voor jouw bedrijf om leads om te zetten tot daadwerkelijke opdrachtgevers. Zelfs in het weekend hebben zij zich ingezet om potentiële klanten te contacteren voor een mogelijke samenwerking. Dit doen zij geheel vanuit jouw bedrijf haar naam, zeer zeker een aanwinst om je bedrijf te laten groeien.

Henk Rensenbrink

Eigenaar, Young Security

Optimaal Groeien heeft ons geholpen om leads te genereren. Dit doen ze professioneel en toegewijd, dus ik ben zeer tevreden over deze leuke organisatie.

Lex Schriever

Eigenaar, Kennis & Kunde

Let's Work Together!

“Dat brengt je verder”
Wil je écht groeien en werken met een partij die hardop met je meedenkt, nee durft te zeggen, transparant is, open en eerlijk communiceert, maar bovenal weet hoe je je business moet laten groeien? Dan zijn wij jouw partner want Optimaal Groeien doe je samen