Display marketing

Foto’s zeggen meer dan 1000 woorden dat leidt tot meer conversies.

Gratis websitescan

Display advertising

Met display markering wordt er gebruikgemaakt van foto- en videomateriaal om visueel aan online marketing te doen. 

Welke banners werken?

Doordat je hoofdzakelijk display advertenties inzet bij eerdere bezoekers van je website kan je banners op maat maken. Wanneer iemand bijvoorbeeld een landingspagina van je heeft bezocht van een bepaald product/dienst kan je deze weergeven in de banner en op deze manier de potentiële klant op externe websites alsnog binnenhalen.

 

Campagnes

%

Groei in traffic

%

Omzetgroei

Display marketing

Display marketing kost enkel geld wanneer iemand op je advertentie klikt. Dit gebeurt enkel bij een eerdere bezoeker die alsnog getriggerd raakt. Extra voordelen van display marketing is dat je bizar goed kan werken aan je naamsbekendheid.

 

Let’s Do Something Better Together!

Wij optimaliseren, verbeteren en onderhouden de banners van jouw display advertising door continue te meten welke werkt.

Onze werkwijze

1. Intakegesprek

Tijdens het intakegesprek wordt er besproken welke groeidoelstelling er is en hoe display marketing daarin gaat bijdragen.

2. Schrijven plan van aanpak

Vervolgens hebben we besloten op welke adverties we gaan focussen om vervolgens een plan van aanpak te schrijven zodat er een duidelijke en gezamenlijke visie komt.

3. Delen van actielijst

Om doelstellingen te behalen houden we bij welke stappen er gezet moeten worden. Dit doen we in een actielijst en zullen deze met je delen om er gezamenlijk in te werken en zodat je altijd kan zien wat we doen en gedaan hebben.

4. Wekelijkse evaluatie

Wekelijks plannen we een korte call in om de vorderingen te bespreken. Korte lijnen en open communicatie is waarin we geloven dat enkel werkt als je samen bouwt aan de relatie en doelstelling. 

Wat onze klanten zeggen:

Goede ervaring met dit bedrijf, zeer serieus en denken met je mee. Investeren in je om je goed te begrijpen. Ga zo door!

Peter de Graaf

Eigenaar, Phil & Flo

Stefan en zijn team zetten zich met veel plezier en professionaliteit in voor jouw bedrijf om leads om te zetten tot daadwerkelijke opdrachtgevers. Zelfs in het weekend hebben zij zich ingezet om potentiële klanten te contacteren voor een mogelijke samenwerking. Dit doen zij geheel vanuit jouw bedrijf haar naam, zeer zeker een aanwinst om je bedrijf te laten groeien.

Henk Rensenbrink

Eigenaar, Young Security

Optimaal Groeien heeft ons geholpen om leads te genereren. Dit doen ze professioneel en toegewijd, dus ik ben zeer tevreden over deze leuke organisatie.

Lex Schriever

Eigenaar, Kennis & Kunde

Let's Work Together!

“Dat brengt je verder”

Wil je écht groeien en werken met een partij die hardop met je meedenkt, nee durft te zeggen, transparant is, open en eerlijk communiceert, maar bovenal weet hoe je je business moet laten groeien? Dan zijn wij jouw partner want Optimaal Groeien doe je samen