Coach voor leiders

Wordt heer in meester in het verkrijgen van zelfvertrouwen. Dit is de basis voor een stabiele situatie tussen jou en je team.

Gratis leiding-tips

Coach voor leiders 

Ben je een manager of teamleider? Dan moet je o.a. een team aan sturen met verschillende persoonlijkheden, problemen en wensen. Hoe manage je dit nu allemaal goed zodat je team gemotiveerd blijft en zijn targets haalt zodat de directie ook tevreden is? Dit is precies wat we je leren en waar we je in ondersteunen. We zijn er voor de coaches, als coach!

 

Coaching op jou en je team gericht

We zetten ons in, als jouw partner en voor jouw groeidoelstelling. Het startpunt is het duidelijk stellen van het einddoel. Vanuit hier gaan we onderzoeken en analyseren hoe we jouw groeidoelstelling gaan behalen. Dit verwerken we in een trainingstraject. Deze training is altijd op maat en kan zich op één aspect richten zoals leiden van een team of juist een hele salesfunnel met strategie waarbij we hele gesprekken en scripts gaan uitwerken. Dit is afhankelijk van jouw doelgroep, doelstelling en propositie.

Groeien als leider

Wanneer je als ondernemer, sales coach, teamleider, commercieel directeur of sales manager verantwoordelijk bent voor het succes van jouw team? Dan is het wel lekker dat er iemand met jou mee denkt! 

Vaak ligt de verantwoordelijkheid bij jou en moet je zorgen dat er behaald wordt wat er is begroot. Prestatiedruk is hier behoorlijk aanwezig en dan heb je ook nog te maken met verschillende persoonlijkheden in je team.

Wij zijn jouw buddy, coach en vriend!

coach voor leiders

Teammanager

Hoe leidt je nu een (sales)team waarin je te maken hebt met verschillende persoonlijkheden? Wij van Optimaal Groeien geven je hiervoor de juiste inzichten en handvaten. Een voetbalcoach doet het ook niet alleen en werkt met een hele staf terwijl in bedrijven een teammanager vaak alles alleen moet doen. Met ons niet meer!

Sparren met jouw sales coach!

Als leider is het niet altijd makkelijk en sta je soms tussen beide. We helpen en denken altijd met je mee over bijvoorbeeld:

– Hoe stel je juiste doelen op?
– Hoe motiveer je je team?
– Hoe begeleid je je team?
– Hoe train je je team?
– Hoe maak je je team beter?
– Hoe behaal je de targets?

sales coach

Onze werkwijze

1. Vragenlijst

Je voorziet ons van informatie en de huidige situatie door onze vragenlijst in te vullen. Hiermee treffen wij onze voorbereidingen. 

2. Voorbereidingen

We onderzoeken je doelstelling, concurrenten, team en eigen kenmerken. 

3. Sparringpartner

We zijn 24/7 jouw sparringpartner en geven je (on)gewenst adviezen en inzichten. Een objectieve blik met kennis van, ondernemen, markering en sales is wat we bieden. 

4. Coaching

Wekelijks plannen we een korte call in om de vorderingen te bespreken. Korte lijnen en open communicatie is waarin we geloven dat enkel werkt als je samen bouwt aan de relatie en doelstelling.

Wat onze klanten zeggen:

“De sales training gevolgd bij Stefan, voor mij de eerste sales training wist niet helemaal wat ik kon verwachten, maar ben aangenaam verrast!”

Robert Snoeck

Eigenaar, All About ICT

“Top bedrijf, zeer behulpzaam! Absoluut een meerwaarde voor je organisatie”

Jan Zuijdwegt

Eigenaar, Fix Personeelsdiensten

Let's Work Together!

“Dat brengt je verder”

Wil je écht groeien en werken met een partij die hardop met je meedenkt, nee durft te zeggen, transparant is, open en eerlijk communiceert, maar bovenal weet hoe je je business moet laten groeien? Dan zijn wij jouw partner want Optimaal Groeien doe je samen