Business coach

Als business coach zorgen we ervoor dat je zakelijk en privé groeit. Met innovatieve en effectieve methodes helpen wij jouw groeidoelstellingen behalen. We zijn er voor jou als ondernemer om “next level” te gaan.

Opzoek naar een business coach?

Wij sparren elke week met jou als jouw business coach. We zorgen dat je meer gaat verkopen, betere marges krijgt, écht gaat opschalen en je diensten/producten beter kunt laten renderen.

Een uitbreiding van je diensten/producten, je leadkanalen breiden we slim uit, zorgen dat je betere verkoopgesprekken voert, hoe je leads opvolgt, etc. Kortom, we zijn er voor jou als ondernemer om “next level” te gaan.

Klantwaardering een 9,7
5/5
Business coach Stefan Kelderman

 Business coaching voor ondernemers

Business coaching voor ondernemers. We hebben meerdere ondernemers gecoacht en weten dat dit ondernemers zijn die graag willen groeien. Groeien in kennis, omzet, klanten, zelfvertrouwen en structuur.

Wij zijn ondernemers coaches met ervaring in start-ups en scale-up organisaties om zo bijvoorbeeld teams aan te sturen, jezelf de juiste taken te geven of juist uit te besteden. Maar zo hebben we ook verstand van opschalen d.m.v. marketing en sales. Zo coachen we niet alleen op ondernemerschap, maar ook op het benutten van kansen om met jouw bedrijf te groeien.

Coaching op jou en je onderneming gericht

We zetten ons in, als jouw partner en voor jouw groeidoelstelling. Het startpunt is het duidelijk stellen van het einddoel. Vanuit hier gaan we onderzoeken en analyseren hoe we jouw groeidoelstelling gaan behalen.

Dit verwerken we in een trainingstraject. Deze training is altijd op maat en kan zich op één aspect richten zoals het opschalen van je business of juist een hele businessstrategie waarbij we hele onderzoeken en analyses gaan uitwerken. We kijken ook naar mogelijkheden om je bedrijf op te schalen met een sales funnel of andere marketingstrategieën. Dit is afhankelijk van jouw doelgroep, doelstelling en propositie.

Ondernemers coach

Jezelf blijven verbeteren lukt met een coachingstraject. Hierin spreken we elkaar elke week om bij te houden hoe het proces gaat en hoe je elke week beter wordt. Als ondernemer heb je altijd wel nieuwe uitdagingen. Vaak zien we dat ondernemers het graag perfect willen doen, maar “niet perfect is ook goed”.

Wanneer je weet hoe je het best kunt opschalen of hoe je bijvoorbeeld verkoopgesprekken moet voeren of leads moet genereren, dan is de juiste structuur vaak met een stukje enthousiasme al voldoende. We leren je graag de eenvoud van het ondernemen.

 

SALES BUSINESS COACH

 
  • Sparringpartner
  • Bedrijf laten groeien
  • Sterker in de markt
  • Meer omzet
  • Diensten e/o producten verbeteren/uitbreiden
  • Bedrijfsstructuur slimmer neerzetten
  • Zorgen voor de juiste mensen voor je organisatie (personeel, partners en klanten)
  • Hoe verkoop je meer, beter, slimmer en goedkoper

Onze werkwijze

1. Vragenlijst

Je voorziet ons van informatie en de huidige situatie door onze vragenlijst in te vullen. Hiermee treffen wij onze voorbereidingen.

2. Voorbereidingen

We onderzoeken je markt en concurrenten en weten aan de hand van de aangeleverde informatie hoe we de samenwerking gaan inkleuren.

 

3. Sparringpartner

We zijn 24/7 jouw sparringpartner en geven je (on)gewenst adviezen en inzichten. Een objectieve blik met kennis van ondernemen, markering en sales is wat we bieden.

4. Coaching

Wekelijks plannen we een korte call in om de vorderingen te bespreken. Korte lijnen en open communicatie is waarin we geloven dat enkel werkt als je samen bouwt aan de relatie en doelstelling.

Zakelijk Groeien

Waarom je met een Optimaal Groeien als businesscoach écht gaat groeien? Is omdat dit onze focus is. Wat is jouw groeidoelstelling? Waar staat je organisatie en waar sta je als persoon, en waar wil je naartoe?

Wie bij ons de samenwerking aangaat doet er zeker toe. Het moet iemand zijn op c-level niveau zoals een CEO, eigenaar of directeur. Er moet openheid van zaken worden gegeven en je dient ons te zien als jouw sparringpartner.

Hoe we dit gaan doen is door samen te werken aan jouw ondernemers skills en het laten opschalen van jouw bedrijf. Hiervoor treffen we uitgebreide voorbereidingen en hebben wekelijkse meetings.