Acquisitie uitbesteden

Sales is een soort “spits” van een organisatie. Het bedrijf, product, marketing zijn de keeper, verdediging en het middenveld dat de voorbereidingen treft. Het hebben van een goede spits zorgt ervoor dat je wint of verliest. Wil je je acquisitie uitbesteden? Dan doe je dit aan profs.

Bereken jouw groei in omzet

Acquisitie dat voor jou werkt

We zetten ons in, als jouw partner en voor jouw groeidoelstelling. Het startpunt is het duidelijk stellen van het einddoel. Vanuit hier gaan we onderzoeken en analyseren hoe we jouw groeidoelstelling gaan behalen. Dit verwerken we in een plan van aanpak zodat we precies weten welke route we samen gaan bewandelen. Deze groeistrategie is altijd op maat en kan zich op één dienst richten zoals leadgeneratie of juist een combinatie met leadopvolging. Dit is afhankelijk van jouw doelgroep, doelstelling en propositie. 

Acquisitie uitbesteden

Wil je je acquisitie uitbesteden? Dat kan. Laat ons weten wat je doelstelling is? Hoeveel nieuwe klanten heb je nodig en binnen hoeveel tijd? Doordat we weten welke groeidoelstelling je hebt bij het uitbesteden van je acquisitie, kunnen wij als experts jou precies vertellen wat nodig is, welke middelen erin gezet gaan worden en wat jou dat gaat opleveren. Heb je een simpel product of dienst waarbij je enkel verkoopondersteuning nodig hebt? Dan verzorgen wij dat uiteraard ook. 

 

Acquisitie overlaten aan profs

Goed weten hoe je met mensen moet omgaan, door je in een ander kunnen verplaatsten, oprecht interesse tonen en een win/win situatie creëren. In sales moet je één ding altijd goed snappen en dat is dat je een oplossing verkoopt. Het enige wat je nodig hebt, is een (groot)probleem. We werken met verkoopstrategieën en weten heel goed hoe verkoopgesprekken gevoerd moeten worden. Wil je écht groeien? Haal dan met ons het best paard van stal en start vandaag met jouw succes.  

Campagnes

%

Groei in traffic

%

Omzetgroei

Verkoop uitbesteden

“Zonder sales geen business”

Ieder zijn vak en zo is de onze het genereren van new business. Wanneer jij als ondernemer je wilt focussen op waar je goed in bent, waardoor je het acquisitiegedeelte door profs wilt laten doen? Dan zijn wij jouw business/groei/sales partner in één. Laat ons weten waar je naar op zoek bent en welke verkoopondersteuning wij hierin kunnen bieden. 

Acquisitie ondersteuning

Verkoop uitbesteden aan Optimaal Groeien zorgt niet alleen voor meer verkopen en omzet. Maar biedt jou en je team vooral meer tijd waardoor je jouw focus kunt houden op waar je goed in bent. Het genereren van leads, opvolgen van leads etc. kost vooral veel tijd. Dit nemen wij uit handen zodat jij wordt voorzien van afspraken, deals en omzet.

optimaal groeien

Onze werkwijze

1. Intakegesprek

Tijdens het intakegesprek wordt er besproken welke groeidoelstelling er is en hoe acquisitie uitbesteding daarin gaat bijdragen.

2. Schrijven plan van aanpak

Vervolgens hebben we besloten op welke ondersteuning we gaan focussen om vervolgens een plan van aanpak te schrijven zodat er een duidelijke en gezamenlijke visie komt.

3. Delen van actielijst

Om doelstellingen te behalen houden we bij welke stappen er gezet moeten worden. Dit doen we in een actielijst en zullen deze met je delen om er gezamenlijk in te werken en zodat je altijd kan zien wat we doen en gedaan hebben.

4. Wekelijkse evaluatie

Wekelijks plannen we een korte call in om de vorderingen te bespreken. Korte lijnen en open communicatie is waarin we geloven dat enkel werkt als je samen bouwt aan de relatie en doelstelling. 

Wat onze klanten zeggen:

Goede ervaring met dit bedrijf, zeer serieus en denken met je mee. Investeren in je om je goed te begrijpen. Ga zo door!

Peter de Graaf

Eigenaar, Phil & Flo

Stefan en zijn team zetten zich met veel plezier en professionaliteit in voor jouw bedrijf om leads om te zetten tot daadwerkelijke opdrachtgevers. Zelfs in het weekend hebben zij zich ingezet om potentiële klanten te contacteren voor een mogelijke samenwerking. Dit doen zij geheel vanuit jouw bedrijf haar naam, zeer zeker een aanwinst om je bedrijf te laten groeien.

Henk Rensenbrink

Eigenaar, Young Security

Optimaal Groeien heeft ons geholpen om leads te genereren. Dit doen ze professioneel en toegewijd, dus ik ben zeer tevreden over deze leuke organisatie.

Lex Schriever

Eigenaar, Kennis & Kunde

Samen groeien in omzet

“Dat brengt je verder”
Wil je écht groeien en werken met een partij die hardop met je meedenkt, nee durft te zeggen, transparant is, open en eerlijk communiceert, maar bovenal weet hoe je je business moet laten groeien? Dan zijn wij jouw partner want Optimaal Groeien doe je samen.